Wednesday, October 14, 2009

Forsta matcherna

Nu har sasongen antligen dragit igang igen, det kanske ar darfor ja inte skriver ngt hlr?!

Jaja, i vilket fall som helst sa hade vi en traningsmatch innan de riktiga matcherna drog igang forra helgen. Traningsmatchen var inte mkt annat an ett annorlunda traningspass, vi spelade mot ett kanadensiskt college-lag (far inte spela mot amerikanska lag, emot NCAA reglerna) Ryerson University. Vi vann med 11-2, riktigt roligt att borja spela igen iaf:)

I fredags lirade vi mot arkerivalen Michigan Tech och det gick ju inte som vi hade tankt oss...vi spelade riktigt daligt och torska med 5-3, aven om vi spelade sa daligt sa hade vi chans att vinna matchen men vi rackte inte till. For manga turn-overs, mkt slarv, och otroligt manga utvisningar fallde krokben for en skon start pa sessen...

sen hade vi en dag ledigt innan det var dags att ta sig an Minnesota-Duluth, som vi (northern) aldrig vunnit over nagonsin, vi hade aven en 2 matcher lang maltorka mot dem. de senaste matcherna vi spelade mot dem forlorade vi med 4-0 respektive 5-0.
det andrade vi pa i ar, vi tog forsta segern for sasongen, forsta segern i northerns historia mot duluth, och vi tog manga steg i ratt riktning infor fortsattningen!

Vi spelade riktigt bra, tog fortf lite for manga dumma utvisningar men ett bra boxplay raddade oss dar, och spelet 5-5 dominerade vi. Otroligt skont, det kanns att vi har en bra kansla i omkladningsrummet och ja tror pa en riktigt bra sasong for Northern Michigan Wildcats=)

Oturligt nog sa ar vi spellediga redan kommande helg, dumma javla college regler, men sa ar det och det ar hard traning som galler tills nasta helg da vi moter Bemidji State. En uppstickare i forra arets NCAA frozen four och det kommer bli en riktig utmaning. Vi kommer masta se upp med en kille, Matt Read, som var pa campen i tampa med mej. Riktigt skicklig forward som aven hade 5 poang pa de 2 matcherna de lirade i helgen.

Det ser vi fram emot!=)

4 comments:

Anonymous said...

Hurra:)Jag har längtat så,det är ju så spännande att höra hur du har det. Fast du tycker det är vardag så är det exotiskt för moster.
Vi tänker på er och här kommer en stor lyckospark. Så läser vi förståss om utmärkelser och målsom du jobbar till dej(Linn å Mor hjälper mej att hitta var jag ska läsa). Malla

Anonymous said...

Jag säger det samma,kul att du kommer igång med skrivandet!
Nu ser vi fram emot en bra säsong!
kram
morsan

Linn said...

Det ser jag också fram emot!;) Puss på dig mitt älskade hjärta

Anonymous said...

Å så kul att du uppdaterat; man undrar ju som emmelanåt hur det går. Inte helt lätt att få ur det ur mor och far alla gånger ;)
Stor lyckospark å megakram från syster yster å hennes familj!